Kuřecí roláda

29. ledna 2011 v 18:46 | dasjana |  Drůbeží maso
Kuřecí roláda


Ingredience
  • 1cele kure 
  • 100g mozzarely
  • 100g anglicke slaniny-platky
  • 200g zampionu
  • sul,mlety pepr,bazalku
  • pulku cervene kapie(cerstve)
  • maslo+hl.mouka do vypeku....podle potreby

Postup

Kure vykostime, zaciname od prsou, pak odrizneme kridla a koncime stehny. Pozor na poskozeni kuze,ta ma svou hlavni roli.
Vykosteny kureci plat osolime,opeprime,posypeme bazalkou.Poklademe mozzarelou,slaninou a orestovanymi zampiony,nakonec pridame prouzky kapie.
Roladu zabalime,ovazeme provazkem a zabalime do alobalu,dame do pekacku,podlijeme vodou a peceme v troube cca 50minut na 200st celsia,na 10minut ji vybalime a pri 250stupnich ji dopeceme dozlatova.Pak ji vyjmeme a vypek zaprasime moukou,rozslehame a provarime,pak ji precedime a zjemnime maslem a podle chuti ji osolime.
Roladu pokrajime a stavou ji prelevame.

rolády

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama