Kyselo

15. ledna 2011 v 15:00 | Angelik |  Polévky
Kyselo

Ingredience
  • balení kysaného zelí
  • 2 l vývaru
  • cca 250 g žampionů
  • 2 PL bílé hollandie,sójovka
  • pepř,sůl,kmín
  • 2 uvařená vejce
  • 1/2 zakysané smetany extra light
  • případně maso,šunka,brambory

Postup

Nejdříve si ve větším hrnci osmahneme 1 cibuli s kmínem a cca 250g žampionů,které očistíme a pokrájíme na plátky.Jakmile vše trochu podusíme, nalijeme do hrnce cca 2 l vývaru a přidáme překrájené kysané zelí ,přidáme sůl,pepř,sójovku,kuličky pepře a necháme povařit. Na závěr přidáme 2 uvařená vejce nakrájená na kostky. Můžeme přidat také brambory ,maso nebo šunku dle chuti.Na úplný konec do polévky přidáme 1/2 zakysané extra light smetany a 2 lžíce bílé hollandie.Promícháme a odstavíme z plotny.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Luciana Luciana | 17. ledna 2011 v 16:15 | Reagovat

Mno to nevypadá teda moc pěkně a lákavě:-O

2 angelik angelik | 18. ledna 2011 v 15:38 | Reagovat

nastesti ti to nikdo nenuti

3 Luciana Luciana | 18. ledna 2011 v 16:08 | Reagovat

Zdrž se hlasování kočeno!

4 angelik angelik | 18. ledna 2011 v 19:54 | Reagovat

?

5 Luciana Luciana | 19. ledna 2011 v 15:34 | Reagovat

???!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama