Ricottovo-špenátové potěšení

22. ledna 2011 v 13:08 | klarkivemon |  Zeleninová jídla
Ricottovo-špenátové potěšení

Ingredience (1 porce)
  • 125 g sýru Ricotta
  • 1 kostka mraženého špenátu
  • 2 čajové lžičky panenského olivového oleje
  • mořská sůl
  • 1 palice česneku
  • 2 sušená rajčata
  • hrst vlašských ořechů

Postup

Listový špenát necháme rozmrznout. Na troše panenského olivového oleje
orestujeme oloupané a nakrájené pstroužky česneku. Přidáme špenát a chvíli
dusíme. Nakonec vmícháme Ricottu a na mírném plameni dostatečně prohřejeme.
Pokrm můžeme podávat s těstovinami, gnocci nebo bramborovými knedlíčky.
Dozdobíme sušeným rajčetem, ořechy a zakapeme panenským olivovým olejem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 angelik angelik | 22. ledna 2011 v 19:16 | Reagovat

vypada to moc hezky,obzvlast ta kombinace s orechy

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama