Špenátová kapsa

22. ledna 2011 v 13:05 | klarkivemon |  Zeleninová jídla
Špenátová kapsa



Ingredience (1 porce)
  • 3 kuličky mraženého listového špenátu (45 g)
  • vejce
  • půlka cibule
  • 1 polévková lžíce žitných otrub
  • půlka brambory (30 g)
  • sůl
  • 1 polévková lžíce majoránky drhnuté
  • 50 g oblíbeného tvrdého sýru
  • rajče

Postup

Nahrubo nastrouháme neololoupanou, umytou, syrovou bramboru. Špenát rozmrazíme a
slijeme přebytečnou vodu. Ke špenátu a bramboře přidáme celé vejce, jemně
nakrájenou cibuli, polévkovou lžíci žitných otrub, polévkovou lžíci drhnuté
majoránky, osolíme a důkladně promícháme vidličkou. Vzniklou hmotu naneseme na
teflonovou pánev a opečeme podobným způsobem jako palačinku. Po otočení posypeme
svrchní stranu nakrájeným nebo nastrouhaným tvrdým sýrem. Můžeme ještě poklást
rajčaty a podávat.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 dewora dewora | 22. ledna 2011 v 13:11 | Reagovat

to vypadá dobře :D ale nejdou něčím nahradit ty otruby? abych to nekupovala kvůli jednomu receptu

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama