Bublanina

27. února 2011 v 15:11 | Gajsihy |  Dezerty a moučníky


Potřebujeme
  • ovoce dle chuti (na fotce meruňky a třesně)
  • 30 dkg polohrubé mouky
  • 30 dkg cukru krystal
  • prdopeč
  • 6 vajec
  • hrubá mouka a hera na vymazání plechu/pečící papír
  • 6 lžic vlažné vody

Postup

Oddělíme žloutky od bílků a z bílků vyšleháme sníh. K žloutkům přidáme vodu a cukr a umícháme. Poté přidáme mouku, prdopeč a sníh a umícháme v těsto.
Těsto dáme na vymazaný plech. Poté na buchtu poklademe ovoce.
Pečeme při 150 stupních dozlatova.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama