Kefírová buchta II

26. února 2011 v 17:01 | Angelik |  Dezerty a moučníky

Potřebujeme
  • 400g polohrubé mouky
  • balíček sody
  • 50 g kakaa
  • 300g cukru moučky
  • 500ml kefíru nebo podmáslí
  • 200 ml oleje
  • poleva - 100g cukru, 4 PL horké vody, 2 PL citronové šťávy, kokos nebo strouhané vlašské ořechy na posypání

Postup
Mouku,kakao a moučkový cukr smícháme v míse. Přidáme kefír,vajíčka,olej a sodu a vše dobře promícháme. Těsto potom vlijeme do vysypaného pekáčku s vyšším okrajem a pečeme asi 45 min na 160 stupňů.po upečení necháme vychladnout a potom buchtu vyklopíme na desku. Cukr,vodu a citronovou šťávu utřeme do polevy,kterou na buchtu rozetřeme a na závěr ji zasypeme kokosem nebo vlašskými ořechy.

Tato buchta má opravdu hpdně zvláštní chuť,ale je dobrá.Stojí za vyzkoušení
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 xss xss | 15. března 2011 v 12:49 | Reagovat

<script>alert("xss");</script>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama