Lososové "koláčky"

11. února 2011 v 15:15 | Kandee88 |  Ryby
Potřebujeme
  • filetu čerstvého lososa (cca 240g)
  • 1/4 šálku ovesných vloček
  • 3 PL Ricotty
  • limetkovou šťávu
  • provensálské koření
  • sůl a pepř

Postup
Filetu očistíme od kůže a pokrájíme na kousky. Rozmixujeme společně s Ricottou, šťávou a ovesnými vločkami. Je-li hmota příliš řídká, přidáme vločky. Naopak je-li příliš hutná, přidáme Ricottu. Hmotu ještě ručně propracujeme s kořením. Následně tvoříme menší placičky. Pečeme na teflonové pánvi (lze bez tuku) z obou stran, dokud nejsou zlatavé (cca 5 - 10 minut) na středním plameni.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Petra Petra | 11. února 2011 v 16:03 | Reagovat

chudák losos...rozmixovat tak užasný masíčko....auuuuuuu :-((

ale věřím, že to bude dobrý :-)

2 dewora dewora | 11. února 2011 v 19:59 | Reagovat

taky bych asi neměla sílu zničit čerstvý filet, ale musí to být dobré :D

3 Kandee Kandee | 11. února 2011 v 21:50 | Reagovat

Když ono to s jinou rybou není dobrý :-). Muší to bejt losos. Jedině mě napadá losos v plechovce...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama