Kuřecí na cibulce

30. března 2011 v 17:29 | Dewora |  Drůbeží maso


Ingredience
  • kuřecí špalíčky s kůží
  • citronová šťáva
  • sůl
  • petrželka
  • cibule
  • olivový olej


Postup

Kuřecí maso osolíme a potřeme citronem. 10 minut restujeme na olivovém oleji, pak do výpeku přilijeme trošku vody, šťávu z půlky citronu a ještě dosolíme a posypeme petrželkou. Přikryjeme pokličkou a necháme 'restovat' na vodě zhruba 30 minut, příležitostně obrátíme. Zhruba 10 minut před koncem na proužky pokrájenou cibulku vhodíme do výpeku k masu. Vodou podléváme jen málo, ke konci vaření by neměla zbýt žádná, jen maso s cibulkou, která ochutí přílohu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 lil lil | 30. března 2011 v 17:36 | Reagovat
2 SnowFlake* SnowFlake* | Web | 7. dubna 2011 v 14:22 | Reagovat

vypadá skvěle :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama