Pangasius na japonský způsob

10. března 2011 v 9:16 | Angelik |  Ryby

Potřebujeme (4 porce)
  • pangas - 4 filety
  • citrónová šťáva
  • sůl,pepř,sójovka,koření
  • brokolice 500g
  • mrkev 3 ks
  • cottage 300-400g
  • čerstvé mandarinky 4
  • 4 plátky sýra

Postup
Pangase pokapeme citrónem z obou stran, pokapeme jej zlehka sójovou omáčkou, přidáme pepř a oblíbené koření (já jsem použila sladkou papriku a oregano). Brokolici rozdělíme na růžičky a uvaříme ji spolu s očištěnou mrkví v osolené vodě (nemusí být úplně doměkka, protože se bude ještě zapékat). Po uvaření mrkev nakrájíme na kolečka a brokolici na menší kousky a poté dáme zeleninu na dno zapékací mísy. Na ni položíme pangase, vše zajijeme rovnoměrně cottagem a nahoru položíme plátky oloupaných mandarinek. Na každou rybu dáme plátek sýra a zapékáme cca 25 minut. Podáváme s vařenými bramborami
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 tmobilek tmobilek | 10. března 2011 v 11:56 | Reagovat

Teeda, už se mi sbíhají sliny. Ale nevím, co by řekl přítel na ten cottage. Jak chutná teplý cottage? :-)

2 angelik angelik | 10. března 2011 v 13:45 | Reagovat

tak u nas to jedla mama i pritel,chutnalo jim ( ime)moc.ale pokud z toho mas obavy,tak tam dej smetanu,treba extra light,kdyz hubnes

3 tmobilek tmobilek | 11. března 2011 v 10:52 | Reagovat

Oki, vyzkouším a dám vědět.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama