Pečené brambory s cibulkou a vepřové maso

20. března 2011 v 14:56 | Gajsihy |  Vepřové a mleté
Potřebujeme (pro 2 osoby)
  • 3-4 plátky vepřové kotlety
  • 4 větší brambory
  • sůl, pepř
  • koření 7 druhů pepře
  • grilovací koření
  • olej
  • lahůdková cibulka

Postup
Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme oběma pepři, dáme lehce grilovacího koření a z obou stran na rozpáleném oleji uděláme doměkka.
Brambory pečlivě umejeme, rozdělíme na menší měsíčky a dáme na plech vytřený troškou oleje a posolíme a přiměřeně dáme grilovací koření. Pečeme na 150 stupňů cca půl hodiny, každých pět minut je promícháme.
Nakonec brambory zasypeme cibulkou a podáváme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama