Vepřový guláš na víně

23. března 2011 v 18:04 | Dewora |  Vepřové a mleté


Potřebujeme
  • 500g vepřového na guláš
  • 2 a půl cibule
  • olivový olej
  • tyčinka skořice
  • hrst rozinek
  • 2 deci červeného vína
  • lžíce rajč. protlaku
  • 3 hřebíčky
  • lžíce octa
  • 3 bobkové listy
  • sůl, pepř
  • půl litru vody
  • lžíce mouky

Postup

Cibuli nakrájíme a asi 10 minut smažíme na olivovém oleji do růžova. Pak přidáme maso na kostky a smažíme dalších pět minut. Podlijeme červeným vínem a vmícháme protlak(klidně kečup, nic se nestane), hřebíček, skořici, ocet, bobkové listy, osolíme, opepříme a zalijeme litrem vody. Necháme tak hodinu dusit. Potom vytaháme všechno koření, lžíci mouky rozmícháme ve vodě a zahustíme. Tak pět minut před koncem vaření vmícháme hrst rozinek.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 CC CC | Web | 25. března 2011 v 0:00 | Reagovat

vypadá to zajímavě :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama