Červená čočka nakyselo

25. dubna 2011 v 9:41 | llulie |  Bezmasá jídla


Ingredience
  • červená čočka
  • cibulka
  • česnek
  • olej
  • hladká mouka
  • sůl, pepř, ocet

Postup

V hrnci si rozehřejeme olej, přidáme cibulku a nadrobno nakrájený česnek a necháme ji zesklovatět. Vše zaprášíme hladkou mokou a uděláme jíšku. Jíšku rozředíme vodou, necháme ji chvíli povařit a poté přidáme propláchlou červenou čočku a vaříme cca 10 - 15minut. Poté co je čočka změklá, vše dochutíme solí, pepřem, octem...jak má kdo rád.
Červenou čočku předem nenamáčíme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kandee Kandee | 25. dubna 2011 v 15:35 | Reagovat

Wau, tak tenhle recept já osobně uvítám :o)

2 angelik angelik | 2. května 2011 v 15:25 | Reagovat

jo,vypada to fakt moc dobre:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama