Dušený špenát

21. dubna 2011 v 13:35 | Jitul |  Zeleninová jídla


Ingredience
  • cibule
  • olej
  • mražený špenát
  • mladé kopřivy - pár lístků
  • mléko/smetana
  • hladká mouka
  • sůl
  • česnek

Postup

Nadobrno nakrájenou cibuli zpěníme na trošce oleje, přidáme špenát a necháme ho rozpustit. Spařené, nakrájené kopřivy přidáme ke špenátu, podlijeme vodou a dusíme. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v mléce/smetaně. Dochutíme solí a česnekem. Podáváme s bramborami a vejcem natvrdo/volským okem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 angelik angelik | 22. dubna 2011 v 19:15 | Reagovat

Ja spenat proste miluju:)akorat ho nikdy nejim s vajickem.vzdycky si k nemu dam bud uzene tofu nebo kureci maso.a vetsinou ne brambory,ale testoviny:Dtakze davam tip na malou obmenu

2 Kandee Kandee | 22. dubna 2011 v 19:57 | Reagovat

[1]: Jééé, tak to taky prosím někdy vyfoť (pro inspiraci) :o). Nebo cokoliv, co si vaříš z tofu - docela mi totiž začalo vyhovovat, ale nemám moc nápadů, jak ho připravovat...

3 Yukiki Yukiki | 26. dubna 2011 v 11:09 | Reagovat

milujem spenat :)u nas ficala viac nezdrava varianta - s volskym okom a pecenymi zemiakmi/hranolkami/kroketami....ale co uz :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama