Vepřová játra s kuřecím masem na cibulce

25. dubna 2011 v 9:22 | Dewora |  Drůbeží maso


Ingredience
  • půl kuřecího prsa
  • 2 plátky vepřových jater
  • plátek anglické slaniny
  • mrkev
  • petržel
  • cibule
  • 2 lžíce kečupu
  • olivový olej
  • sůl
  • půl kl solamylu

Postup

Mrkev s petrželí nakrájíme na kostičky a restujeme. Po chvíli přidáme nakrájenou cibuli a restujeme do růžova. Pak přidáme na kostky nakrájenou slaninu, po chvíli i osolené kuřecí a pak játra. Pár minut restujeme a potom přidáme kečup. Podlijeme trochou vody, dusíme do měkka a dosolíme. Do šťávy přimícháme solamyl a zahustíme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lucka Lucka | 29. dubna 2011 v 17:34 | Reagovat

To vypadá dobře :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama