Česneková omáčka

9. května 2011 v 18:34 | Gajsihy |  Pomazánky, tvarohy
Potřebujeme
  • česnek dle chuti
  • sůl
  • pepř
  • zakysaná smetana
  • velká sklenice tatarky
  • 3 střední kyselé okurky
  • 2-3 lžíce mléka

Postup
Smícháme tatarku se zakysanou smetanou, mlékem, přidáme utřený česnek, okurky nakrájené na malé kostičky, osolíme a opepříme. Je to dobré ke grilovanému masu, pečeným bramborám...

Tip: Když vyměníme česnek za hořčici, tak vznikne hořčicová majda - také moc dobrá.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama