Pečená cvikla (červená řepa)

7. května 2011 v 7:50 | Yukiki |  Zeleninová jídla

Ingrediencie
  • cvikla (cervena repa)
  • cesnak
  • bazalka
  • sol

Postup

Surovu cviklu osupeme, nakrajame na mensie kusky (take "akurat do pusy"),
cesnak olupeme a jednotlive struciky pozdlzne prepolime (mnozstvo cenaku
zalezi od chuti a mnozstva cvikle, ja som mala 2 mensie repy a 6 strucikov
cesnaku). Cviklu s cesnakom posypeme bazalkou, zakvapneme olejom (mozeme
posolit ale nie je nutne), zabalime do alobalu a dame piect na 180 stupnov
na minimalne hodinku. Cim vacsie kusky cvikle, tym dlhsie pecieme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 angelik angelik | 7. května 2011 v 8:26 | Reagovat

Ja mam rada zavarenou repu,ale tohle jsem nikdy nezkousela.je to dobre?

2 Yukiki Yukiki | 8. května 2011 v 14:45 | Reagovat

Vyborne, ma vyraznu chut, a kedze sa pecie a nevari, nevyplavia sa z nej vitaminy :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama