Tuňáková pomazánka II.

3. května 2011 v 19:52 | Dewora |  Pomazánky, tvarohy
Ingredience
  • půl kelímku ricotty
  • tuňák na kousky ve vlastní šťávě
  • šťáva z půlky menšího citronu
  • hrstka listů čerstvé bazalky
  • půl menší cibulky
  • sůl

Postup

Cibulku hodně najemno pokrájet, promíchat s ricottou a tuňákem, ochutit solí, citronovou šťávou a nasekanou bazalkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 angelik angelik | 4. května 2011 v 13:42 | Reagovat

ricottu mam moc rada,bude to dobrota:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama