Domací hamburger

6. června 2011 v 6:36 | Yukiki |  Hovězí maso


Potřebujeme
  • mleté mäso (hovädzie alebo mix hovädzie+bravčové)
  • hamburgerová žemľa (alebo hociaká, ktorá sa vám bude pozdávať)
  • červená cibuľa
  • plátkový syr
  • ľadový šalát
  • kečup, horčica
  • soľ, červená mletá sladká paprika, korenie, sojová omáčka

Postup
Mleté mäso osolíme, pridáme mletú papriku, korenie (čierne mleté alebo
hociaké podla chuti - ja som dávala zmes "diabolské korenie") a sojovku,
pomiešame a dáme tak na hodku odstáť do chladničky. Formujeme placičky
(trocha väčšie ako žemľa, pri pečení sa stiahnu a zhrubnú), ktoré buď
grilujeme alebo opekáme na panvici na troche oleja. Do rozkrojenej žemle
vrstvíme horčicu, cibuľku, mäso, syr, šalát, kečup.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 angelik angelik | 6. června 2011 v 8:16 | Reagovat

ten se ti povedl:)

2 Kandee Kandee | 6. června 2011 v 15:09 | Reagovat

Tak to je inspirace veliká :o).

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama