Jednoduchá hrachová kaše

28. července 2011 v 14:19 | Gajsihy |  Bezmasá jídla

Potřebujeme
  • hrníček hrachu
  • sůl
  • pepř
  • menší cibuli
  • dl mléko či smetanu
  • vejce

Postup
Hrášek necháme přes noc nabobtnat v hrci s vodou. Hrách dáme s najemno nakrájenou cibulí vařit. Přidáme sůl a pepř. Jakmile hrách změkne, přidáme mléko či smetanu a rozmixujeme. Necháme projít varem. Vejce uvaříme a přidáme k hrachové kaši. Lze přidat i kyselý okurek a jako přílohu chléb.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Chuckie ^^ Chuckie ^^ | Web | 28. července 2011 v 14:22 | Reagovat

určitrě to zkusim ^^

2 Bee Bee | Web | 28. července 2011 v 14:23 | Reagovat

Hrachovou kaši mám moc ráda, vyzkouším i tenhle recept.
Prosím, můžete mi poradit - ode dneška mi nejdou do článků vkládat fotografie z galerie, nevím, co s tím, jak koukám, u vás ten problém není...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama