Domácí přesnídávka

8. srpna 2011 v 13:07 | klarka91 |  Nepečené dezerty

Potřebujeme
  • jablka
  • třtinový cukr
  • skořice
  • voda / možno napůl s citronovou šťávou

Postup
Omytá, oloupaná a vyjádřincovaná jablka pokrájíme na malé kostičky a spolu s šálkem vody přivedeme k varu. Necháme asi 15 minut na mírném plameni dusit spolu se třtinovým cukrem. Když jsou jablka dost měkká, rozmačkáme je do pyré (nebo pomixujeme) a přidáme skořici. Množství všech inkgrediencí závisí na tom, kolik jablek chcete zpracovat a jak moc sladké máte rádi. Cukr se může vynechat úplně.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 angelik angelik | 10. srpna 2011 v 12:45 | Reagovat

mnaaaam

2 klarka91 klarka91 | 10. srpna 2011 v 17:09 | Reagovat

napadlo me do toho primichat potom jeste rozinky namocene v rumu, coz? :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama