Grilovaný camembert

28. srpna 2011 v 11:38 | werrily |  Bezmasá jídla
¨

Potřebujeme
  • 1 Camembert nebo jiný plísňový sýr
  • bylinková sůl
  • paprika
  • čerstvá bazalka a nebo jiná koření podle chuti
  • olivový olej



Postup
Sýr naložíme do oleje a koření tak, aby tam byl aspoň hodinu (nejlepší je ho naložit přes noc), je důležité dát pozor, abychom ho nikde neporušili - mohl by vytéct do trouby, pak zabalíme do alobalu a grilujeme do úplného změknutí. V troubě ho dávám na gril na 200°C na 15 minut, na pravém grilu to většinou trvá déle. Když je hotový, můžeme ho hned rozbalit a podávat. Jako příloha se hodí brambory, já je uvařím a pak opeču v troubě a nebo chleba. Nejradši k tomu mám plátek chleba a trochu brambor.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama