Kari kostky

9. srpna 2011 v 6:24 | Gajsihy |  Vepřové a mleté
Potřebujeme (na 4 porce)
  • 800 g vepřového masa
  • PL kari
  • pepř
  • sůl
  • 1 cibule
  • 1 smetana ke šlehání
  • (žampióny)


Postup
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme do pekáče. Přidáme nakrájenou cibuli, nakrájené žampiony a zalijeme smetanou promíchanou s kari. Přiklopíme pokličkou a dáme do trouby. Pečeme až maso změkne, před koncem pečení odklopíme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lucka Lucka | 9. srpna 2011 v 9:33 | Reagovat

mňam, zkusím to upéct v pečícím sáčku

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama