Kedlubnová polévka

8. srpna 2011 v 9:18 | Zahadna.neznama |  Polévky

Potřebujeme
  • 2 střední oloupané kedlubny
  • 1 větší mrkev
  • 1 kostka zel. bujónu (Natur od Vitany, Alnatura z DM)
  • máslo
  • 1 vejce
  • sůl, pepř
  • 1-1,3 litru vody
  • 2 lžíce krupičky


Postup
Nastrouhanou zeleninu opečeme na másle a zalijeme vodou. Přidáme rozdrobený bujón, sůl a pepř dle chuti. Vaříme do změknutí zeleniny cca 10 min. Vmícháme krupičku a eventuelně ještě přidáme vodu, je-li potřeba. Nakonec zavaříme rozšlehané vejce.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama