Zapečený patizón s třemi sýry

24. srpna 2011 v 9:17 | Kviiik |  Zeleninová jídla

Potřebujeme (3-4porce)
  • 6-10 brambor
  • patizón
  • 100 g eidamu 30%
  • 100 g eidamu uzeného 30%
  • 150 g Président Créme de Camembert (tavený sýr camembert)
  • cibule
  • vajíčka

Postup

Nakrájíme brambory na plátky a patizón na kostičky. Pekáč polijeme trochou oleje. Brambory dáme na pekáč a na to vložíme kostky patizóna a na jemno nakrájenou cibuli. Poté nakrájíme eidam na kostičky a nasypeme do pekáče. Potřeme taveným camembertem a dáme do trouby na 30 minut při 200 °C. Po půl hodině nakrájíme zbylý uzený eidam na kostičky a nasypeme jej do pekáče. Vyklepneme vajíčka do hrnku a polijeme pekáč. Dáme ještě na dalších 30 minut péci.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kája Kája | E-mail | Web | 21. listopadu 2014 v 8:47 | Reagovat

To jsem ještě nezkoušela, ale vypadá to velmi lákavě. Já mám ráda sýry na všechny způsoby, dámský magazín Top Women nabízí nakládanou variantu http://topwomen.cz/kategorie/recepty/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama