Kuře na zelí

29. září 2011 v 12:44 | llulie |  Drůbeží maso

Potřebujeme
  • 2 kuřecí stehna
  • sklenice zelí (já použila červené i bílé)
  • 1ks cibule
  • sůl, grilovací koření
  • kousek másla

Postup
Cibulku nakrájíme na jemno a smícháme ji se zelím( zelí i se šťávou). Směs dáme na dno pekáčku. Kuřecí stehna osolíme, potřeme grilovacím kořením a položíme na směs v pekáči. Nakonec na ně položíme kousek másla a pečeme. Díky šťávě ze zelí nemusíme během pečení kuře skoro vůbec podlévat. Podáváme s bramborami nebo bramborovým knedlíkem
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 efie efie | 30. září 2011 v 10:01 | Reagovat

Vypadá to skvěle, jen nejsem zatím moc velký kuchtík, na kolik a cca jak dlouho to prosím tě pečeš?

2 klarka91 klarka91 | 1. října 2011 v 13:01 | Reagovat

vypada to skvele :)
efie - maso by se melo peci na cca 230°C a jak dlouho se neda nikdy rict, je nutne to hlidat.

3 efie efie | 3. října 2011 v 15:10 | Reagovat

klarka91 - děkuji za radu :)
bylo to fakt výborné, jednoduché, rychlé a chutné :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama