Kuřecí tortilla

17. září 2011 v 11:50 | klarka91 |  Drůbeží maso

Potřebujeme (cca na 1 tortillu)
  • 1 pšeničná tortillová placka
  • cca 150-200g kuřecího masa
  • sůl, kari, sojová omáčka, olej
  • pár listů ledového salátu
  • dresink dle libosti (já mám ráda hořčicový)

Postup
Maso naložíme den předem, pokrájené na kostky a ochucené solí, kari a sojovou omáčkou. Přikápneme k němu trochu oleje. Před podáváním maso rychle orestujeme na pánvi. Tortillovou placku si na jiné pánvi (tak je to nejlepší, ale jde to i v mikrovlnce) ohřejeme, potřeme dresinkem a zabalíme do ní maso. Můj oběd tvoří buď 1 kus tortilly + miska salátu, nebo dvě tortilly. Náročnost je skutečně minimální.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 angelik angelik | 17. září 2011 v 18:10 | Reagovat

ta vypada moc dobre!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama