Rychlá rajčatová omáčka

27. září 2011 v 7:52 | Gajsihy |  Zeleninová jídla


Potřebujeme (na 1 porci)
  • KL petržel (nejlépe čerstvou)
  • 2-3 stroužky česneku
  • půl KL bazalky
  • olej
  • 2 rajčata
  • olivový olek
  • sůl
  • těstoviny
  • trocha strouhaného eidamu

Postup
Na KL oleje osmahneme petrželku (čerstvou, když není tak z obchodu), přidáme rozmačkaný česnek, nakrájená rajčata a bazalku. Krátce povaříme a přidáme kapku olivového oleje a osolíme. Ještě pořádně promícháme a dáme na těstoviny a posypeme strouhaným sýrem.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Nikča Nikča | 27. září 2011 v 14:32 | Reagovat

Dělám něco podobného, akorát to promíchám s těma těstovinama a hodím zapéct do trouby :) také moc dobré

2 Gajsihy Gajsihy | 27. září 2011 v 14:49 | Reagovat

no vidis, to je dalsi super napad ;)

3 Nikca Nikca | 28. září 2011 v 16:18 | Reagovat

Určo zkus, je to taky dobrota :)

4 angelik angelik | 1. října 2011 v 13:28 | Reagovat

vypada to uzasne...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama