Zapečená pohanka se zelím a sójou

17. září 2011 v 12:26 | Kviiik |  Bezmasá jídla

Potřebujeme
  • 250 g pohanky
  • zelí
  • 1/2 sáčku sójového granulátu (klidně i kostky)
  • 100 g eidamu
  • sůl, pepř

Postup
Vše připravíme podle návodu. Do pekáče dáme papír na pečení. 1/2 pohanky dáme na spodek. Zelí a sóju smícháme dohromady (podle chuti můžete přidat koření, vajíčka, ... v podstatě cokoli) a půlku obsahu dáme na pekáč. Na to dáme opět pohanku a pak ještě jednou zelí se sójou. Navrch dáme plátky sýra a dáme zapéct na 30-40 minut. Troubu vyhřejeme na 200 °C. Dobrou chuť.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 92sasa 92sasa | 17. září 2011 v 12:57 | Reagovat

To vypadá dobře:-)

2 angelik angelik | 17. září 2011 v 18:10 | Reagovat

Jej,tak to ja bych do toho nesla:)

3 asa asa | 1. února 2015 v 1:12 | Reagovat

no ja bych tu soju nahradila necim jinym a pridala bych tam asi trochu osmazenou cibulku

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama