Zapečený tuňák

5. září 2011 v 21:20 | Kviiik |  Ryby

Potřebujeme (1porce)
  • 60 g těstovin
  • celá konzerva tuňáka
  • 100 g eidamu
  • vejce
  • rajčata

Postup
Na plech dáme papír na pečení a ten posypeme již uvařenými těstovinami. Pak na to dáme obsah konzervy. Několik plátků sýru nakrájíme na kostičky a posypeme. Můžeme přidat i cibulku. Rozšleháme vejce a nalijeme jej do pekáče po celé délce, nakrájíme rajčata a poklademe na povrch, a nakonec zbylé plátky sýra rozprostřeme. Dáme zapéct do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme cca 45 minut.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 dree dree | Web | 10. září 2011 v 22:13 | Reagovat

a to ale vůbec nezní špatně :)
nějaký vhodný koření by bylo? ;)

2 Kvik Kvik | 12. září 2011 v 18:44 | Reagovat

Já žádný nepoužila, ale určitě zkus podle chuti něco přidat :-)

3 dree dree | Web | 24. září 2011 v 13:29 | Reagovat

zrovna si je dávám k obědu a je to fakt dobrota :)
vajíčko jsem rozmíchala v trošce mléka, ochutila jen Solčankou a nemá to chybu

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama