Bábovka alá sachr

16. listopadu 2011 v 0:55 | Gajsihy |  Dezerty a moučníky

Potřebujeme
  • 4 vejce
  • 25 dkg cukru moučka
  • půlka hery
  • 3 lžíce oleje
  • 2-3 lžíce kakaka
  • prdopeč
  • 30 dkg pol. mouky
  • 2 jablka
  • dl mléka
  • tuk a hrubou mouku na formu
  • vlašské ořechy (není nutné)

Postup
Jablka nastouháme na hrubo, přidáme vše krom prdopeče a mléka. Máslo si necháme
předem povolit. Vše důkladně zamícháme a přidáme prdopeč a mléko dle potřeby -
aby těsto nebylo moc tuhé, ale ani řidké. Vylijeme do formy a dáme do předehřáté
formy na 180 stupňů péct asi hodinu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Angelik Angelik | 19. listopadu 2011 v 14:47 | Reagovat

na te fotce to vypada ...k sezrani:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama