Fazolačka

23. března 2012 v 15:33 | klarka91 |  Polévky
Potřebujeme
  • pytlík nepředvařených červených fazolí
  • 1 masox
  • sůl, pepř, majoránka
  • 4 stroužky česneku
  • 2 klobásy (např. čabajka)

Postup
Fazole namočíme na 4 hodiny do vody a v té samé je pak vaříme cca 1,5h do změknutí. Přidáme masox, sůl, pepř a majoránku, dle hustoty lze zahustit tmavou jíškou. Nakonec přimícháme propasírovaný česnek a na kolečka pokrájenou klobásku, kterou necháme projít varem, aby polévku prochutila a ovoněla. Podáváme s čertvým nebo opečeným chlebem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama