Houbové rizoto s lososem vařeným v páře

28. dubna 2012 v 16:26 | tmobilek |  Ryby


Potřebujeme (4 osoby)
  • 300 g rýže
  • vývar (kuřecí, zeleninový)
  • 4 plátky lososa
  • 250 g krémových žampionů
  • cibule
  • 3 stroužky česneku
  • máslo
  • sůl, pepř


Postup
Na másle osmahneme lehce žampiony, které jsme si nakrájeli na čtvrtiny. Osolíme je, opepříme a dáme je stranou. Na dalším kousku másla osmahneme najemno nakrájenou cibuli, česnek a rýži. Zalijeme studeným vývarem tak, aby byla rýže lehce pod hladinou. Osolíme, opepříme a za stálého míchání a přilévání vývaru vaříme doměkka. Mezitím si plátky lososa osolíme, opepříme a dáme vařit na 20 min nad páru.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 28. dubna 2012 v 16:41 | Reagovat

to vypadá moc dobře, asi to vyzkouším.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama