Vepřové maso s hořčicovo-sýrovou omáčkou

8. dubna 2012 v 18:55 | Gajsihy |  Vepřové a mleté

Potřebujeme (pro 2 osoby)
  • 200 g vepřového nebo kuřecího masa
  • malá cibule
  • PL hořčice
  • sůl
  • pepř
  • 100 g strouhaného eidamu
  • 300 ml vývar
  • máslo

Postup
Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na másle a přidáme na nudličky nakrájené maso. Až se maso zatáhne, osolíme, opepříme, přidáme hořčici a promícháme. Přidáme vývar a dusíme, dokud není maso měkké. Posypeme sýrem a mícháme, dokud nevznikne hustší omáčka.
Podáváme s těstovinami nebo s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 efie efie | 9. dubna 2012 v 15:26 | Reagovat

To vypadá moc dobře, určitě vyzkouším :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama