Kuřecí maso s kedlubkovým zelím

7. srpna 2012 v 14:13 | tmobilek |  Drůbeží maso

Potřebujeme (2 osoby)
  • 2 kuřecí stehna vykoštěná
  • 1 velký kedlubek
  • 1 velká cibule
  • olej
  • špetka cukru
  • sůl, pepř

Postup
Maso osolíme, opepříme a nakrájíme na kousky. Pak ho na rozpálené pánvi osmahneme a přidáme na proužky nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájený kedlubek. Osolíme, opepříme a necháme dusit. Nakonec přidáme trochu cukru.
Já jsem kuřecí stehna nechala v celku, osmahla, zasypala cibulí a když byla cibule osmahlá, tak jsem maso vyndala a dopekla v troubě.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama