Nepečený cheesecake s jahodovým přelivem

19. října 2012 v 5:27 | tmobilek |  Nepečené dezerty

Potřebujeme (velká dóza)
  • 1,5 baličku Bebe cereální
  • máslo (více než množství sušenek)
  • 7 balíčku Philadelphia
  • 1 smetana ke šlehání
  • ztužovač šlehačky
  • moučkový cukr
  • vanilkový extrakt
  • 200g jahod
  • vanilkový cukr

Postup
Sušenky nadrtíme a smícháme s povoleným máslem (musí ho být dostatek). Vytlačíme do dózy a dáme ztvrdnout do ledničky. Philadelphii smícháme s cukrem a vanilkovým extraktem. Vyšleháme šlehačku a smícháme se ztužovačem. Vmícháme do tvarohové hmoty a navrstvíme na sušenkový korpus. Necháme přes noc v lednici. Jahody povaříme s vanilkovým cukrem a rozmačkáme je, aby se vytvořila omáčka. Necháme provařit pár minut a necháme lehce zchladnout.

dóza http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12757338&tab=2
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama