Dušená mrkev bez jíšky

1. listopadu 2012 v 8:47 | 92sasa |  Zeleninová jídla

Potřebujeme
mrkev
máslo
sterilovaný hrášek (nemusí být, většinou ho nedávám)
sůl
jáhlové instantní vločky


Postup
Očištěnou mrkev nastrouháme nebo nakrájíme na kostičky/kolečka, jak komu vyhovuje. V hrnci rozpustíme kousek másla, mrkev osmahneme a zalejeme vodou. Necháme podusit, osolíme, přidáme hrášek a zahustíme jáhlovými vločkami (pozor - hodně to zhoustne). Podávám s bramborem a vejci nebo hovězím masem, šmakounem..
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 angelik angelik | 1. listopadu 2012 v 11:02 | Reagovat

hmmmm...vypada to skvele

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama