Dijonské hovězí

2. ledna 2013 v 16:23 | Angelik15 |  Hovězí maso


Potřebujeme
  • 700 g hovězího zadního masa
  • kousek celeru
  • 4 mrkve
  • hrst zelených fazolových lusků
  • cibule
  • 3 lžíce kečupu,sůl,pepř,mletá červená paprika
  • 2 lžíce oleje
  • rýže

Postup
Hovězí maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na nudličky, které orestujeme na rozpáleném oleji. K masu přidáme na kousky nakrájenou cibuli, celer, mrkev, kečup, sůl, pepř, mletou papriku a vše podusíme, dokud není maso měkké. Podle potřeby podléváme nudličky nejlépe hovězím vývarem. Asi 15 minut před koncem přidáme hrst fazolových lusků. Podáváme s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 luuuka1 luuuka1 | Web | 7. ledna 2013 v 13:46 | Reagovat

tento recept je dobrý, ale ještě lepší podle mě je,pokud se do masa přidá i trochu nějakého ovoce (ananas,papája).

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama